Ekcéma ellen • Fotók

Az ekcéma rendkívül makacs, visszatérő betegségként rontja sok ember életminőségét. Azonban szerencsére már mindenki számára elérhető a hatékony megoldás ekcéma ellen, hiszen saját otthonunkban, természetesen, vény nélküli ekcéma kenőcsökkel csillapíthatjuk a kellemetlen tüneteket.

A Comvita Medihoney Ekcéma Elleni Krémek fő összetevője az orvosi minősítésű manuka méz, mely roppant széles spektrumú antibakteriális hatással rendelkezik. Ennek köszönhetően nagyon jó eredményekkel képes megakadályozni az ekcémás sebek, kiütések elfertőződését, s így a bőrgyulladás szétterjedését a test felületén.

A Medihoney Derma Krémek és Kozmetikumok kivételesen gyengéden ápolják és hidratálják még a legérzékenyebb bőrt is, hiszen csak teljesen természetes összetevőket tartalmaznak, s nem találhatók bennük hozzáadott színező- és illatanyagok, lanolin, parabének, szteroidok vagy ásványi olajok sem.

A Medihoney ekcéma krémekben található természetes, növényi hatóanyagok megnyugtatják az irritált bőrt, s csillapítják a viszketési ingert és a bőrpírt is. S mivel ezek az értékes növényi összetevők meg tudják kötni a vizet a bőr mélyebb rétegeiben, ezért hosszan tartóan nedvesen tartják a hámréteget.

A Medihoney Ekcéma Krémek tökéletes ápolást nyújtanak a száraz, viszkető, gyulladt és esetleg pörkösödött ekcémás bőr számára, aminek köszönhetően a bőr visszanyerheti egészségét és szépségét.

torolni
torolni
torolni
torolni
torolni